Over VOC

Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is als landelijk erkend opleidings- en exameninstituut verantwoordelijk voor technische-, management- en ondernemersopleidingen in de carrosseriebranche. Daarnaast beschikt VOC over een breed pakket gerichte (bijscholings)cursussen voor wie zich op specifieke delen van het vakgebied wil bekwamen.

Algemeen

VOC stuurt een aantal weken voor de cursusdatum een factuur. Na ontvangst van de factuur heb je 14 dagen de tijd om deze factuur te betalen. Op de factuur vind je de betaalinstructies.

Voor een wijziging van een cursusdatum of annulering kun je contact opnemen met één van onze klantcontact medewerkers, klantcontact@voc.nl. Let op de algemene voorwaarden.

In InZicht vind je, zodra je bent ingelogd, een handleiding. Daarin staat uitvoerig beschreven hoe je certificaten in InZicht kunt uploaden. Heb je toch nog vragen neem dan contact op met één van onze klantcontact medewerkers, telefoonnummer 0252 242322 of stuur een e-mail naar klantcontact@voc.nl.

Met de online tool InZicht krijg je inzicht in behaalde resultaten en competenties van je medewerkers. De kosten voor InZicht zijn € 250,00 per jaar. Lees hier meer informatie en schrijf je direct in.

Open, nadat je je hebt ingeschreven, het winkelmandje en controleer de inhoud. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik rechts om je inschrijving definitief te maken.Wanneer in beeld verschijnt “Bedankt voor je inschrijving” is je inschrijving voltooid.

Een adreswijziging kun je doorgeven via klantcontact@voc.nl

Inloggen voor een e-learning kan hier. Gan naar de juiste e-learning en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op: neem je gebruikersnaam en wachtwoord precies over zoals je deze hebt gekregen, ze zijn hoofdletter en/of kleine letters gevoelig.

Lukt het niet om in te loggen, neem dan contact op met de VOC Binnendienst. Telefoon: 0252-242322 of e-mail: klantcontact@voc.nl

Belangrijk: E-learning werkt niet correct op een Apple IPad i.v.m. Flash animaties. Log bij voorkeur in via een Windows PC/laptop of een Imac.

Om een inlogcode voor www.voc.nl te ontvangen kun je een mail sturen naar klantcontact@voc.nlOf vul je gegevens in om een account aan te vragen op dit formulier.

Certificaten, diploma’s en Audatex pas

Je kunt schriftelijk een nieuw certificaat aanvragen via binnendienst@voc.nl.

De kosten hiervoor bedragen € 10,- per certificaat.

AST-certificaten behaald voor 1 november 2015 kun je vinden in je persoonlijke FOCWA portfolio.
AST-certificaten behaald na 1 november 2015 en certificaten voor andere cursussen kan je opvragen via binnendienst@voc.nl.

Vanaf 1 januari 2017 wordt er niet meer met de Audatex pas gewerkt. Je certificaat is nu het bewijs dat je voldoet aan de eisen.

Leerbedrijven

Een bedrijf moet een "erkend leerbedrijf" zijn om leerlingen te mogen opleiden. Praktische begeleiding is in handen van de praktijkopleider van het leerbedrijf. VOC ondersteunt bedrijven en leerlingen in praktijkervaring door APO-dagen aan te bieden.

Ben je nog geen Erkend leerbedrijf? Neem dan contact op met SBB.

OOC

Dit nummer staat op factuur die je ontvangt van MN Services, het nummer begint met de letters WMN. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met MN.

Voor vragen over OOC en subsidies kun je terecht op www.oocinfo.nl.