Over VOC

Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is als landelijk erkend opleidings- en exameninstituut verantwoordelijk voor technische-, management- en ondernemersopleidingen in de carrosseriebranche. Daarnaast beschikt VOC over een breed pakket gerichte (bijscholings)cursussen voor wie zich op specifieke delen van het vakgebied wil bekwamen.

Regionale opleidingscentra VOC

Met vier regionale praktijkopleidingscentra in Assen, Boxtel, Nieuwegein en Nuenen beschikt VOC over uitstekende faciliteiten voor het verzorgen van zowel de aanvullende praktijkopleidingen als cursussen en trainingen. VOC verzorgt het complete scholingstraject, van de vervaardiging van scholingsplannen tot het afnemen van examens. Ook organiseert VOC kennisavonden en evenementen. Jaarlijks verzorgt VOC de opleiding van gemiddeld 7.000 cursisten uit de branche.

VOC voert de meeste trainingen uit op een aantal eigen praktijkopleidingscentra verspreid over het land. Daarnaast bieden wij ook trainingen op locaties van het bedrijf zelf aan. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Locatie Assen
VOC
Winkler Prinsstraat 3
9403 AZ Assen
 
Locatie School voor Autospuiten en Schadeherstel
VOC
De Tijvert 2
5282 RL Boxtel
 
Locatie Nieuwegein
VOC
Structuurbaan 19
3439 MA Nieuwegein
 
Locatie Nuenen
VOC
Collseweg 30
5674 TR Nuenen