Werkplekleren: meld je aan voor kosteloos adviestraject

06 sep 2017

Geen betere leerschool dan de praktijk. Dit is de drijvende gedachte achter het project Werkplekleren. Door kennis op de werkvloer over te dragen en te benutten kunnen ervaren en nieuwe vakmensen elkaar stimuleren om het beste uit hun vakmanschap te halen.

Kosteloos adviestraject
In het project Werkplekleren onderzoeken de technische opleidingsfondsen OOC, A+O Metalektro, OOM, OOMT, OTIB en OVP of werkplekleren beter, sneller en interessanter kan. In de eerste fase is de theorie rondom werkplekleren onderzocht en zijn goede voorbeelden van werkplekleren in de techniek opgehaald. Nu is de fase aangebroken waarin we willen bekijken wat in de praktijk wel en wat niet werkt. Hiervoor bieden de opleidingsfondsen 30 bedrijven een kosteloos adviestraject van een extern adviesbureau aan. Bedrijven die aan de slag willen met het opzetten of professionaliseren van leren op de werkplek kunnen hierin begeleiding krijgen. Afhankelijk van de situatie in het bedrijf kan de begeleiding bijvoorbeeld bestaan uit het optimaliseren van de randvoorwaarden om met werkplekleren te beginnen of juist ondersteuning bij de implementatie van een concrete vorm van werkplekleren.

Interesse?
Wil je jouw bedrijf aanmelden voor een kosteloos adviestraject werkplekleren of wil je meer informatie over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar info@oocinfo.nl.