Ontmoet Nyck de Vries en Allard Kalff en daag jezelf uit!

10 apr 2018

Ontmoet Formule 1-commentator Allard Kalff en Nederlands grootste race-talent Nyck de Vries en daag jezelf uit!

Tijdens deze evenementen staat je eigen loopbaan centraal. Wat kun je doen om je loopbaan de kant op te bewegen zoals jij dat wil? En hoe blijf je fit gedurende je loopbaan.

Op 14 mei is de Nederlandse autocoureur Nyck de Vries aanwezig bij dit evenement. Nyck staat op de drempel om zijn debuut te maken in de Formule 1. Afgelopen seizoen wist hij te imponeren in de Formule 2, waar hij onder andere de GP van Monaco wist te winnen. Hij reist de hele wereld over en is gewend om onder hoge druk te presteren. Met sportjournalist Jaap Stalenburg praat hij over de keiharde wereld van de Formule1 en hoe je als 21-jarige je eigen carrière managet. Daarnaast is hij buitengewoon actief met online media en weet alles van vloggen en YouTube.

 

Op 6 juni kun je voormalig autocoureur en presentator Allard Kalff ontmoeten! Allard is al sinds de jaren negentig Formule 1-commentator. Destijds deed hij met Olav Mol verslag van de Formule 1 en RTL Grand Prix. Tijdens zijn presentaties/dagvoorzitterschappen komen onderwerpen als innovatie, samenwerken en grenzen verleggen aan bod.

 

Beide data doe je mee aan vier interessante workshops:

  • Denk jij wel eens na over je toekomst? Over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor jouw werk? Samen met de loopbaancoach ga je aan de hand van de koerskaart in gesprek over deze onderwerpen. Ook word je geïnformeerd over het gebruiken van de opleidingsvoucher t.w.v.
    € 1500,-.
  • Laat tijdens de workshop ‘gamen’ je skills zien tijdens het VR spuiten, lassen en racen
  • Hoe vitaal ben jij? Stap op de hometrainer en laat zien hoe ver je komt.
  • Ervaar de werking van brake-assist in de Seat Mii of VW UP

Programma

In Wolvega (14 mei) ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom. Deze fantastische interactieve middag duurt tot 16.00 uur.

In Nieuwegein (6 juni) ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom. Deze fantastische interactieve middag duurt tot 17.00 uur.

Aanmelden
Inschrijven voor dit evenement kan via dit formulier.

 

 

Kennisavonden
Daarna kun je eventueel aansluiten bij de kennisavond voor carrosseriebouwers (14 mei) of bij de kennisavond voor carrosseriebouwers (6 juni) met interessante onderwerpen. 

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door:

Nyck de Vries
Allard Kalff