Ontmoet Allard Kalff en daag jezelf uit!

10 apr 2018

Ontmoet Formule 1-commentator Allard Kalff en daag jezelf uit!

Interesse in een event waar je eigen loopbaan centraal staat? Wil je weten wat je kunt doen om je loopbaan de kant op te bewegen zoals jij dat wil? En hoe je fit blijft gedurende je loopbaan? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Kom naar het event ‘Versnel je loopbaan’ op woensdag 6 juni en geef, net als Allard Kalff, een boost aan je toekomst! Wat doe jij om je loopbaan de kant op te bewegen zoals jij dat wil?  Welke opleidingsmogelijkheden zijn er? En hoe blijf je fit voor je werk? Tijdens het event staat je eigen loopbaan centraal.

Allard Kalff

Tijdens dit event kun je voormalig autocoureur en presentator Allard Kalff persoonlijk ontmoeten! Allard is al sinds de jaren negentig Formule 1-commentator. Destijds deed hij met Olav Mol verslag van de Formule 1 en RTL Grand Prix. Tijdens zijn presentaties/dagvoorzitterschappen komen onderwerpen als innovatie, samenwerken en grenzen verleggen aan bod.

Allard Kalff vertelt over zijn loopbaanervaringen in een presentatie. Daarna volg je samen met hem een aantal workshops waarin je je loopbaanmogelijkheden test. Hoe zit het met je reactievermogen? Hoe fit ben je? Welke mogelijkheden zijn voor verdieping en/of uitbreiding van jouw vakgebied?

Tijdens deze middag doe je mee aan vier interessante workshops:

  • Denk jij wel eens na over je toekomst? Over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor jouw werk? Samen met de loopbaancoach ga je aan de hand van de koerskaart in gesprek over deze onderwerpen. Ook word je geïnformeerd over het gebruiken van de opleidingsvoucher t.w.v. € 1500,-.
  • Verbeter je skills in de workshop ‘gamen’. Je test je skills in een VR game spuiten, lassen en racen.
  • Hoe vitaal ben jij? Nu komt het erop aan: Test je uithoudingsvermogen! Wat heb je nodig voor je werk?
  • Rij samen met Allard in de Seat Mii of VW UP en ervaar de werking van de brake-assist!

Programma

Je bent vanaf 14.00 uur van harte welkom. Deze fantastische interactieve middag duurt tot 17.00 uur.

Locatie

VOC opleidingscentrum, Structuurbaan 19, 3439 MA Nieuwegein

Aanmelden

Voor dit fantastische evenement willen we wel graag weten wie aanwezig zijn.
Klik hier om aan te melden (je wordt doorgestuurd naar de website van OOC)

Loopbaancoach

Heb je nu al vragen over de ontwikkeling van de loopbaan? Lees hier wat een loopbaancoach voor je kan betekenen.

Kennisavond

Aansluitend is er een kennisavond voor carrosseriebouwers met interessante onderwerpen. Misschien leuk en praktisch om beide evenementen te combineren. Meer informatie over de kennisavond.

 

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door:

Allard Kalff