Kennisavond carrosseriebouw en 'Versnel je loopbaan' op 6 juni bij VOC in Nieuwegein

06 jun

Kennisavonden zijn interactieve en inspirerende avonden met collega’s van andere bedrijven.

Door deel te nemen aan kennisavonden houd je je vakkennis op peil, leer je meer over nieuwe technieken in de branche en/of jouw loopbaanmogelijkheden. Thema’s zijn bijvoorbeeld:

  • Ontwikkelingen in de mobiliteit
  • Nieuwe technieken
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Programma:

  • Boeien en binden van nieuwe werknemers en het huidige personeel. Wat kun je, als werkgever doen om aantrekkelijk voor je medewerkers te zijn en wat doe je als werknemer om je eigen loopbaan de kant op te bewegen zoals jij dat wil? Hoe blijf je fit gedurende je loopbaan. Duo-presentatie van Ramona de Lange en een OOC loopbaancoach
  • Technologische innovaties van het moderne chassis door Rens Horn of collega van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).
  • Zero-emissie vrachtvervoer (waterstof), wat is waterstof, wat doet waterstof en hoe ziet de toekomst eruit door het gebruik van waterstof in het vrachtvervoer door Eric Beers van Hytruck
  • Lithium-Ion batterij, deze accu wordt vaak in consumentenelektronica en elektrische auto's gebruikt vooral vanwege de hoge energiedichtheid. Wilfred Bosman, van R-W traktiebatterijen, vertelt je alle ins en outs.

 

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom voor soep met broodjes. De aftrap voor de kennisavond wordt gegeven om 17.45 uur. De avond wordt om ongeveer 20.30 uur afgesloten met een hapje en een drankje. 

 

Aanmelden voor deze avond kan via het onderstaande aanmeldingsformulier.

Deze kennisavond wordt mogelijk gemaakt door:

Versnel je loopbaan

Voorafgaand aan deze kennisavond vindt 'Versnel je loopbaan' plaats. Tijdens dit evenement staat je eigen loopbaan centraal. Wat kun je doen om je loopbaan de kant op te bewegen zoals jij dat wilt? En hoe blijf je fit gedurende je loopbaan.

Aanwezig bij dit evenement is Formule 1-commentator Allard Kalff  

Voor meer informatie over dit evenement en aanmelden klik hier.

Kennisavond Carrosseriebouw op woensdag 6 juni 2018 bij VOC Nieuwegein