Werken aan e-voertuigen (e-learning)

Elektrische en hybride voertuigen komen steeds meer op de weg en raken dus in het verkeer bij ongevallen betrokken. Heb je voldoende kennis van e-voertuig systemen zodat je veilig volgens NEN 9140 aan deze auto's kunt werken?

Doel

Na deze e-learning training begrijp je de werking van e-voertuigen en kan je veilige en correcte reparaties in het schadeherstelbedrijf uitvoeren.

Doelgroep

De training is bedoeld voor technici in het schadeherstelbedrijf die functioneren op mbo-niveau 3.

Programma

Onderwerpen die door zelfstudie (gemiddelde studiebelasting 4 - 8 uur) in de e-learning module https://www.voc.nl/elearning/inloggen-e-learning worden behandeld zijn:

  • Inleiding elektrische en hybride voertuigen
  • Gecombineerde hybride voertuigen
  • Parallel hybride
  • Serie hybride
  • Veilig werken aan e-voertuigen

Werkwijze

De leerstof dient uitsluitend met e-learning bestudeerd te worden. Na betaling van de cursuskosten ontvang je een inlognaam en een wachtwoord. De e-learning kan op ieder gewenst moment en vanaf iedere plaats gevolgd worden. Voorwaarde is de beschikbaarheid van een computer met internet verbinding.

De gemiddelde studieduurbelasting van de e-learning module is 4 - 8 uur. Voor deze training wordt geen praktijkdag gegeven.

 

Examen informatie

Na het volgen van de e-learning module wordt de BKS-toets "Veilig werken aan e-voertuigen" digitaal afgenomen. Deze toets bestaat uit meerkeuzevragen.

De examinering, duur 1 uur, vindt plaats bij een opleidingslocatie van VOC.

Vooropleiding

Schadehersteller 

Netto cursusprijs

De nettoprijs van deze cursus is € 189,-. Dit is de prijs na aftrek van de OOC subsidie voor bij OOC aangesloten bedrijven en inclusief examenkosten. De subsidie wordt afgerekend nadat het evenement heeft plaatsgevonden.

 

Certificaat informatie

Na het behalen van een voldoende resultaat voor de BKS-toets ontvang je een BKS-certificaat.

Cursusnaam
Werken aan e-voertuigen (e-learning)
Cursuskosten (excl. btw)
€ 150,-
Examenkosten (excl. btw):
€ 75,-
Studieduur
1 uur
Cursusnummer
1.721