Optimalisatie van werkprocessen met QRM

Met QRM verkort je de doorlooptijden, werk je prettiger samen met je collega's en zijn je klanten (nog) meer tevreden.

Door QRM reageer je sneller op vragen van klanten en communiceer je slimmer met toeleveranciers. Hierdoor kunnen producten sneller worden ontworpen en geleverd op basis van klantspecifieke vragen.

QRM helpt je effectief te reageren en zorgt ervoor dat je verder groeit en sterker wordt.

Wat kan QRM betekenen voor jouw organisatie? Kom naar onze interactieve QRM-kennismakingsworkshop en ontdek het!

Doel

Op laagdrempelige wijze en door middel van verschillende simulatiespellen en gezonde discussies ervaar je actief wat QRM is. Wat onnodige wachttijden met je organisatieprocessen doen, hoe je beter kunt samenwerken met je collega's en hoe QRM jouw organisatie helpt doorlooptijden te verkorten.

Doelgroep

Directeuren, managers, productieleiders, adviseurs, werkplaatschefs en andere geïnteresseerden in het verbeteren van het aanpassingsvermogen en de reactiesnelheid binnen een bedrijf.

Programma

Verschillende en veel voorkomende probleemstellingen komen aan het licht en worden in deze interactieve QRM kennismakingsworkshop besproken. Uiteraard is er de ook de mogelijkheid zelf een probleem case voor te leggen, die ter plekke besproken en behandeld kan worden. Na deze dag ben je voldoende op de hoogte van de vier fundamentele pijlers van QRM en kun je een start maken met verandering.

De vier pijlers van QRM zijn..:

  • .. denken in tijd
  • anders organiseren
  • systeemdynamica
  • en de bedrijfsbrede aanpak

Certificaat informatie

Na afloop van deze training ontvangt iedere deelnemer een bewijs van deelname 'optimalisatie van werkprocessen met QRM'. 

 

Cursus dagen

Cursusnaam
Optimalisatie van werkprocessen met QRM
Cursuskosten (excl. btw)
€ 425,-
Studieduur
1 dag
Cursusnummer
6.616