Online training timemanagement

Heb jij het gevoel dat er eigenlijk te weinig uren in de dag zitten en dat je nooit klaar bent met je werk? Constateer jij dat je eigenlijk teveel taken op je bord hebt liggen, waardoor je elke keer je planning weer niet haalt? Dan is de training Timemanagement jou op het lijf geschreven! SCHRIJF JE SNEL IN. OP=OP!

Deze (voor OOC leden) kosteloze training bestaat uit een online module, die je zelfstandig kunt uitvoeren op een voor jou geschikt moment. Het is gevarieerde mix van interessante lesstof, begeleidende filmpjes en doe-opdrachten.

 

Doel

In deze training leer je afgewogen keuzes te maken in je werkzaamheden en hoe je je werkomstandigheden zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Zo kun je effectief en efficiënt je resultaten behalen binnen de beschikbare uren. Met als gevolg dat je werkstress vermindert en het plezier in je werk toeneemt.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden bij schadeherstel- en carrosseriebouwbedrijven, (midden)management, front-officemedewerkers en bureaumedewerkers.

Programma

Door deze training ontwikkel je een aantal vaardigheden. Die vaardigheden zorgen ervoor dat je:

  • doelgericht werkt volgens een plan van aanpak
  • leert om een handige planning te maken van dringende en niet-dringende werkzaamheden
  • inzicht krijgt in wat de dynamiek van jouw bedrijf voor effect heeft
  • ontdekt wat jouw persoonlijke valkuilen zijn
  • leert de voor jou belangrijke werkzaamheden uit te voeren en op een goede manier te bewaken richting collega’s.

Na afloop van de training ontvangt iedere deelnemer een bewijs van deelname.

Werkwijze

Heb je het gevoel dat je na deze training toch nog vastloopt in je werk? Dan is het tevens mogelijk om een persoonlijk coachingstraject aan te vragen. De coach helpt jou dan – kosteloos – bij het toepassen van timemanagement in de praktijk. Het aantal coachingstrajecten is echter beperkt, dus vraag deze op tijd aan!

Na inschrijving op de website ontvang je voor aanvang van de startdatum een inlogcode voor de online leeromgeving met de online training Timemanagement. Vanaf de gekozen startdatum is de online training één maand beschikbaar om te volgen.  

Wanneer je gebruik maakt van de online training timemanagement en/of de persoonlijke timemanagementcoach, dan vragen wij jouw medewerking aan een korte evaluatie (vragenlijst) over timemanagement.

Cursusnaam
Online training timemanagement
Cursuskosten (excl. btw)
op aanvraag
Studieduur
Cursusnummer
6.934