Omgaan met de Nieuwe Privacy wetgeving

Is jouw organisatie voorbereid op de nieuwe privacy wetgeving?

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle bedrijven, groot en klein, voldoen aan de nieuwe privacyregels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Waarom is deze privacywetgeving in het leven geroepen? Wat zijn de belangrijkste veranderingen voor jouw organisatie? Is jouw organisatie goed voorbereid?  

Doel

Na het volgen van de e-learning ‘Verantwoord omgaan met persoonsgegevens’ ben jij helemaal op de hoogte van alle belangrijke afspraken die gemaakt zijn en wat jij nog moet doen om aan deze verscherpte privacyregels te voldoen. De e-learning bestaat uit drie leermodules waarin precies wordt uitgelegd wat de nieuwe regelgeving inhoudt en wat dit betekent voor jouw organisatie. 

Doelgroep

Deze e-learning is interessant voor iedereen die zich binnen het bedrijf bezig houdt met klantgegevens. 

Programma

Vraag je de e-learning ‘Omgaan met de Nieuwe Privacy wetgeving' bij ons aan. Dan ontvang je binnenkort een inlogcode van jouw eigen individuele leeromgeving met toegang tot deze leerstof.

Maak nu gebruik van ons actieaanbod:
•             3 maanden toegang tot de leeromgeving voor totaal 75 euro excl. BTW
•             Gratis checklist
•             De eerste 100 inschrijvers ontvangen gratis één ID-sjabloon voor het maken kopieën van identiteitsbewijzen
 
VOC heeft deze e-learning ontwikkeld in samenwerking met Sebyde, de expert op het gebied van privacy en security

Werkwijze

De e-learning bestaat uit drie leermodules.

Meer informatie

Wil je eerst meer weten over deze e-learning laat dan hier je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Cursusnaam
Omgaan met de Nieuwe Privacy wetgeving
Cursuskosten (excl. btw)
op aanvraag
Studieduur
Cursusnummer
4.270