Optimaliseer werkprocessen met QRM

Met QRM (Quick Respons Manufacturing) worden doorlooptijden op de werkvloer en op kantoor verkort. QRM helpt je effectief te reageren en zorgt ervoor dat je verder groeit en sterker wordt. Wat kan QRM betekenen voor jouw organisatie? Kom naar onze interactieve QRM-workshop en ontdek het!

Bekijk de inhoud van de training

Schrijf je in!

Ga aan de slag met QRM

om doorlooptijden te verkorten

Totale kosten

incl. lunch en koffie/thee

excl. BTW

€ 425,-
Schrijf je in!

Programma

Optimalisatie van werkprocessen met QRM

Wat is QRM precies is ontdek je door middel van verschillende simulatiespellen en gezonde discussies. Wat doen onnodige wachttijden met je organisatieprocessen? En hoe helpt QRM jouw organisatie om doorlooptijden te verkorten?

Verschillende en veel voorkomende probleemstellingen komen aan het licht en worden in deze interactieve sessie uitgebreid besproken. Uiteraard is er de ook de mogelijkheid zelf een probleem case voor te leggen, die ter plekke besproken en behandeld kan worden. Na deze dag ben je voldoende op de hoogte van de vier fundamentele pijlers van QRM en kun je een start maken met verandering.

QRM draait om:
  • Denken in tijd
  • Anders organiseren
  • Systeemdynamica
  • Bedrijfsbrede aanpak

Met de toepassing van QRM wordt de interne reactiesnelheid verhoogd en kun je sneller reageren op vragen van klanten en slimmer communiceren met toeleveranciers. Door QRM kunnen producten sneller ontworpen en geleverd worden op basis van klantspecifieke vragen. QRM helpt je effectief te reageren en zorgt ervoor dat je verder groeit en sterker wordt.

Voor wie

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich binnen het bedrijf bezig houdt met verbetertrajecten. Denk hierbij aan directeuren, managers, productieleiders, adviseurs, werkplaatschefs en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom.

  • Directeuren
  • Managers
  • Productieleiders

Trainer

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met Censor. De trainers van Censor hebben een jarenlange ervaring met het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen.

Vakopleiding Carrosseriebedrijf
Structuurbaan 2
3439 MB Nieuwegein