APO modulen autoschadetechnicus

Wanneer je geschoold wordt tot autoschadetechnicus (AST’er) leer je hoeveel elektronica er in moderne auto’s wordt gebruikt, welke lichtgewicht materialen worden toegepast en hoe en welke systemen met elkaar communiceren. Daarnaast weet je ook als geen ander hoe snel al deze gebruikte technieken in moderne auto’s vernieuwen en welke storingen en complicaties deze kunnen opleveren.

 

 

Om tegemoet te komen aan deze continue verandering heeft VOC een aanvullende praktijkopleiding speciaal voor de AST’er ontwikkeld.

Onder begeleiding van een ervaren trainer ga je vijf dagen lang samen met andere AST’ers praktisch aan de slag met de nieuwste technieken en voertuigen en leer je problemen oplossen die je in je eigen werk tegenkomt.

De opleiding behandelt de onderwerpen die ook in de opleiding AST3 aan de orde komen. In overleg met de deelnemers kunnen bepaalde praktijksituaties worden nagebootst. Voor iedere groep wordt, in overleg, het meest passende programma bepaald.

  • Voor studenten aan de VOC-opleiding AST3 en ROC-studenten in de opleiding AST3
  • Vijf dagen intensieve begeleiding van een ervaren trainer
  • Met andere AST’ers praktisch aan de slag
  • Aangeboden in Assen, Boxtel en Nieuwegein

 

Terug naar de APO pagina

Inschrijven APO

APO is een Aanvullende Praktijk Opleiding voor leerlingen, die werkzaam zijn binnen een bedrijf. De kosten hiervoor zijn €375,- per opleidingsdag. (excl. BTW)

Met onderstaand formulier kun je een leerling aanmelden.

Gegevens deelnemer
 
Gegevens werkgever
Contactpersoon
Vooropleiding en Datum/Jaar
ROC
Aanvullende praktijkopleiding
 
Uit te voeren werkzaamheden